"Attitude: Kanye ♠︎ Mood: Drake"

november 06, 2014

Över två veckor har gått sedan senaste inlägget och jag har gjort en hel del sedan dess, hahhh...

Jag har alltid varit och är fortfarande lika förbluffad över det faktum att vad som helst kan ske eller förändras på väldigt kort tid. Men men... Det är ju sådant som gör livet så intressant! #högpålivetlmao #havingthetimeofmylife

Kort sammanfattning: träffat kompisar, pluggat, bott i skolans central library (har äntligen fått våra student IDs!), haft midterms(!!!), ätit som in i h*, firat bland annat Halloween+midterms-är-över med en "universitetsfest"(17 skolor i Seoul, haha)ELLUI, sträckt benet på taekwondon... Många saker händer varje dag och jag älskar fart såatteh... :D

Om några veckor är det finals så vi har inte så mycket free time tills dess egentligen, därför är det extra viktigt att kunna vara spontan. Tro mig, det behövs verkligen. ;)

Bildbomb coming up again...

Global Campus! Kyuhyun med flera pluggar i denna byggnad :DDD








Typ finare än Seoul Campus T_T



Sprang på tjejerna helt randomly (ja, de pluggar på skolan, men med tanke på tidpunkten och hur stort campuset är så... DAYUM) när vi var där, FAITH?! Haha.






En i klassen fyllde år så våran übersnälla 선생님 köpte tårta till alla! Mmmm...






KHU Global Campus' skolfestival! Mad Clown uppträdde just den dagen vi var där och han var grym! :D 
Junggigo uppträdde med! Skrek sönder halsen när han sjöng "썸(Some)", HAHAHA. Synd att vi inte kunde dra dit flera dagar (midterms samma vecka), för flera andra artister var där med (Apink, VIXX, Wheesung, G.NA med flera...)
Post Modern Music Major's balladgrupp




Bland det mest random jag någonsin hade gjort...
Selca med Waions mobil, från ELLUI!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

TWITTER

TUMBLR

Subscribe